Kdo sem

Sem Simon. Oče dveh nagajivcev, ki dobro vesta kako me spraviti do vrelišča, hkrati pa me nikoli ne pozabita presenetiti z vsem dobrim, kar njuno srce premore.

Sem tudi mož najboljši (in verjetno najmanjši:)) ženi na svetu, brez katere bi izmed vseh 30 las, kolikor jih še ima moj pisker, morda imel kakšnega sivega manj, a bi obenem zamudil nešteto lepih trenutkov, ki jih preživljava skupaj.

Poleg družine sem velik ljubitelj narave, še posebej čistega morja, jezer in rek, ki mi vedno znova vlijejo kup energije, me sprostijo in dajejo občutek miru, ki ga kot oseba iz centra mesta pogostokrat nisem deležen. To je marsikomu znano – tempo življenja je takšen, da nas včasih še lastna rit ne dohaja, pa se nas kar dobro drži. In to je razlog, zakaj bo morda nekega dne prišel čas selitve nekam, kjer bom z družino lahko več užival in manj hitel.

Simon
Fotografija: Maja Making Memories

Svoj delček prostega časa izkoristim za igranje z otroci, pogovore z ženo in naše skupne aktivnosti – bodisi druženje doma, bodisi sprehode ali kakšen izlet. Ker pa me že kar nekaj časa zanima tudi izdelovanje spletnih strani (Blebetača sem skupaj spacal sam, z malce pomoči pri programiranju), del svojega časa namenim tudi učenju na tem področju.

In zakaj sem začel z bloganjem? Tekom let sem imel več različnih spletnih strani in blogov, z začetkom nekje v srednji šoli. S spreminjanjem zanimanja za stvari, se je spreminjala tudi moja pojavnost na spletu. Čeprav zadnja leta na internetu nisem bil prisoten, pa je ves čas v meni tlela želja po bloganju. Ne z namenom zaslužka, temveč zato, ker enostavno rad pišem. Rad pišem uporabne vsebine, praktične nasvete, bedarije in vse, kar bi te kot bralca utegnilo zanimati. Preden se lotiš branja objav, ti svetujem, da si prebereš vse o tematiki bloga, kjer boš izvedel več o vsebini spletne strani.

Tako … to sem jaz. Povprečen človek s povprečno službo in povprečnim avtomobilom, ki se trudi biti nadpovprečno dober oče, mož in prijatelj.